Son 12 lirasını karısına verip ölüme atladı. 3 çocuk babasının dramı

Son 12 lirasını karısına verip ölüme atladı. 3 çocuk babasının dramı
Türkiye'de yaşanan büyük ekonomik kriz ve işsizlik derinleşirken vatandaşlardan üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir işçi cebinde kalan 12 lirayı eşine bırakarak yaşamına son verdi. 

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir işçi borçları nedeniyle cebinde kalan 12 lirayı eşine bıraktıktan sonra canına kıydı.

Üç çocuk babası Fedai Kuşçu, İŞKUR üzerinden bir devlet okulunda geçici olarak asgari ücret ile çalışıyordu. Koronaya yakalanan Kuşçu, bu süre içinde çalışamadığı için ücretini alamadı. Bakkala ve çevreye borçlarını ödemekte zorlanan Kuşçu, pazar günü eşine cebindeki 12 lirayı bıraktı ve “Allahaısmarladık” dedikten sonra evin balkonundan kendini boşluğa bıraktı.

Evrensel''in aktardığı habere göre, adli tıp kurumuna kaldırılan Kuşçu''nun cenazesi bir gün sonra memleketi Edirne’nin Enez ilçesine gönderildi.

Uzun süredir işsiz kalan Kuşçu''nun arkadaşları “Hayat dolu bir arkadaş idi. Uzun süre işsiz kaldı. Son olarak bir okulda geçici olarak çalışmaya başladı. Ama aldığı ücret yetmeyince çevresine çok borç yaptığını biliyoruz. Bu pandemi döneminde daha da zor günler geçirdi" diye konuştu.