Talat Atilla: "CHP'yi mahkemeye vereceğim"

Talat Atilla: "CHP'yi mahkemeye vereceğim"
Katıldığı canlı yayında Saray'a giden CHP'li iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Talat Atilla, kaynağını açıklamayacağını belirtirken, CHP'yi de mahkemeye vereceğini ifade etti.

Geçtiğimiz ay Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın köşesinde yazdığı ve bilginin kaynağı olarak da Talat Atilla’yı gösterdiği olaylarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Atilla, ismini açıklamadığı kaynağından aldığı bilgilerle, Muharrem İnce’nin Beştepe’ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanlığı konusunda görüştüğünü ileri sürmüştü.

Kaynağının bir CHP’li olduğunu söyleyen ancak ismini açıklamayacağını ifade eden Talat Atilla, Ahmet Hakan’ın sunduğu canlı yayın programına konuk oldu.

Katıldığı bu programda da kaynağının adını vermeyen Atilla, sadece bu kişinin CHP’de görevde olan bir milletvekili olduğunu söylemekle yetindi. Atilla, “Böyle bir tartışmanın öznesi olmaktan üzgünüm. Kılıçdaroğlu halen ‘Hiçbir CHP’li çıkmamıştır’ demedi. Muharrem İnce, ‘CHP’nin içinde çete var’ dedi. Ona çeteyi açıkla diyemeyenler bana kaynağını açıkla diyor. ‘Kaynağımı Derimiz yüzseniz söylemeyeceğim’ dedim. Türk medyası bu olayla kendi ayağına sıkmıştır. Bir şey oldu mu artık hemen ‘Kaynağını açıkla’ diyecekler” ifadelerini kullandı.

CHP’li Faik Öztrak’a da eleştirilerde bulunan Atilla, “Üst üste gelişmeler yaşandı. CHP’nin Sözcüsü Faik Öztrak beni kumpasın bir unsuru olarak gösterdi. Ben bir milletvekili arkadaşımdan rica ettim. ‘Bu bir haksızlıktır. Bu sözünden dolayı özür dilesin’ dedim. Benim hayatım boyunca gazeteciliğim dışında bir eylemim olmadı. Ancak Öztrak özür dilemedi. Bu nedenle CHP’yi mahkemeye  vereceğim” dedi.