Trabzonspor’a transfer yasağı gelebilir

Trabzonspor’a transfer yasağı gelebilir
Trabzonspor’a Milan’dan gelen Sosa ve Kucka için İtalyan kulübüne ödenmesi gereken 2 milyon euroluk bonservis bedelini ödemede gecikince Milan, FIFA’ya başvurmuştu. Başvuruya gelen cevapta ocak ayında transfer yasağı gelebileceği uyarısı yer aldı.

Trabzonspor'da eski Başkan Muharrem Usta döneminde Milan'dan transfer edilen Sosa ve Kucka için ödenmesi gereken toplam 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini İtalyan kulübüne taksitlendiren bordo-mavililer de ödemeler gecikince Milan kulübü FİFA'ya başvurmuştu. Verilen karara göre, Trabzonspor Kulübü'ne Ocak ayında transfer yasağı vereceği konusunda uyarı yazısı gönderdiği öğrenildi. Beşiktaş maçı öncesi bu şok gelişme, Ahmet Ağaoğlu yönetiminde moralleri bozdu.

KUCKA DA TFF'YE BAŞVURMUŞTU

Trabzonspor'da Kucka da parasını alamadığı gerekçesiyle 10 gün önce TFF'ye başvurmuştu. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı sözleşme feshi için TFF'ye başvurdu. Her iki futbolcu da konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na ihtarname göndermişti.

İlgili Haberler