Twitter’a paralı yeni özellik geliyor. Yakında kullanıma sunulacak

Twitter’a paralı yeni özellik geliyor. Yakında kullanıma sunulacak
Dünyada milyonlarca takipçi bulunan sosyal medya ağı Twitter, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Twitter ücret karşılığında ek içeriğe erişim sağlayacağı Süper Takip özelliğini duyurdu. Bu yeni özelliğin ise öncekilerin aksine ücretli olacağı belirtildi.

Webtekno’da yer alan habere göre, dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Twitter, yeni bir özelliğin peşinde. Milyonlarca kişinin sürekli olarak kullandığı Twitter, yeni özelliğine kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Ancak bu özellik öncekilerin aksine ücretli olacak.

TWİTTER’DAN SÜPER TAKİP ÖZELLİĞİ

Twitter, “Süper Takip” özelliğini duyurdu. Süper Takip adı verilen özellik ile Twitter kullanıcılarının takipçilerine ücret karşılında ekstra içeriğe erişim sağlamasına olanak tanıyacak. Ücret ödeyen aboneler bonus tweetler, bir topluluk grubuna erişim, bir haber bültenine abonelik veya desteğinizi gösteren bir rozete erişebilecek.

Twitter bunu, içerik oluşturucuların ve yayıncıların doğrudan hayranları tarafından ödeme almalarına olanak tanımanın bir yolu olarak görüyor.