Ümit Özdağ: Türkiye savaşa sürükleniyor

Ümit Özdağ: Türkiye savaşa sürükleniyor
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, hükümetin yanlış politikaları sebebiyle ülkenin ekonomik buhrana ve savaşa sürüklendiğini söyledi. Özdağ ayrıca, partisinin 17 Eylül'den itibaren sahaya ineceğini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hükümetin politikalarına tepki gösteren Özdağ, tek adam rejiminin devlet aklını ortadan kaldırdığını savundu.

Ülkenin ekonomik buhrana ve savaşa sürüklendiğini belirten Özdağ, şöyle konuştu:

"Dün gece sosyal medyaya Türk ağır topçu birliklerinin Hatay'dan İdlib kırsalına girdiğine dair ilk görüntüler düştü. Ne yazık ki AKP'nin kötü ve darmadağın Suriye politikası devam ediyor ve Türkiye'yi nereye sürükleyeceği belli değil.

Öte yandan bunlar gerçekleşirken ekonomik kriz bütün hızıyla devam ediyor, enflasyon artmaya devam ediyor, işsizlik artmaya devam ediyor, döviz fiyatları artmaya devam ediyor. Yani Türkiye bir ekonomik buhrana doğru hızla ilerlerken kontrolsüz ve Türkiye'yi savaşa sürükleyecek bir dış politika da devam ediyor. 

"17 EYLÜL'DEN İTİBAREN TÜM KADROLARIMIZLA SAHALARDAYIZ"

Bütün bunların yanında başkanlık rejimi gelişmeleri adı altında devlet yapısı bir kişinin isteklerine göre tekrar tasarlanırken devlet aklı ortadan kalkıyor. İşte bunlar gerçekleşirken İYİ Parti 17 Eylül'den itibaren bütün kadrolarıyla sahaya inmeye başlıyor. Anadolu'da buluşacağız!"

İlgili Haberler