Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Ünlülerin astroloğu Kassandra depremi Mavi Ay mı tetikledi sorusunu yanıtladı

Ünlülerin astroloğu Kassandra depremi Mavi Ay mı tetikledi sorusunu yanıtladı

Öngörülerinin hepsi gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra''ya, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremine "Mavi Ay" olarak bilinen dolunayın etkisini sorduk. Kassandra "Mavi Ay, gök bilimciler tarafından, bir takvim ayında yaşanan ikinci dolunay olarak tanımlanır. Nadir bir olaydır. Bu nadir olayın depremi tetiklemesi kesinlikle mümkün değildir. Ama yıldızlar bana bu sene içinde yaşanacak felaketlerin devam edeceğini söylüyor. İçim kan ağlayarak bu açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum. İnşallah yanılan ben olurum" diye konuştu.

Marmara depremini de sorduğumuz Kassandra "Kürem bana bu deprem ile İzmir depreminin bir bağlantısı olmadığını gösteriyor. İstanbul için tehlike üst seviyede. Boğa, toprakla ilişkili olduğu için deprem gerçekleşti. Felaketler Kasımın sonuna kadar sürecek" dedi.

Kasım ayının Türkiye için kabuslarla dolu geçeceğinin altını çizen Kassandra "Yeni depremler yaşanabilir. Can kayıplarının yaşanacağı yangınlar çıkabilir. Bunların hepsinin gerçekleşme olasılığı çok ama çok yüksek" diye konuştu.  

"Astrolojide Retro bir gezegenin geri gitmesi anlamına geliyor" diyen Kassandra "Fakat şöyle bir durum mevcut. Normal şartlar altında hiçbir gezegen geri hareket etmez. Biz dünyadan baktığımızda, gezegenlerin dönüş hızı Dünya''nın dönüş hızından daha yavaş bir konuma geldiği anda, izlediğimiz referans noktasından (Dünya) geri gidiyormuş izlenimi verirler. Ay ve Güneş dışında tüm gezegenler geri (Retro) hareket edebilirler. Gezegenler geri hareketine başladığı andan itibaren güçleri düşer. Temsil ettikleri konularda bir takım zorlanmalar, arızalar, blokajlar, problemler çıkartmaya başlarlar. Her gezegenin Retro (geri gitme) süreleri birbirinden farklıdır. 15 Kasım 2020 tarihine kadar retroda kalacağız. Yani Mars bu süreçte geri harekette olacaktır. Çok ama çok dikkatli olmalıyız" dedi.

1111-010.jpg

Yazarın Diğer Yazıları