Bu kadar da olmaz ki!

Çıkmış canlı yayına, kılıçtan keskin dili ile terbiye sınırlarını aşıyor, iftirada zirvelere ulaşıyor. Neymiş efendim şu kadar yıl  “Türk’üm, doğruyum, çalışkanım” diyerek tembel ve hırsız nesiller yetiştirilmiş!
Aklı sıra Türkiye’deki hırsızlıkların, yolsuzluk ve tembelliğin müsebbibi olarak “Andımız”ı gösteriyor. Şimdi biri çıksa şu kadar yıl şu kadar bin camide ezanlar okundu, namazlar kılındı, “sırat-ı müstakim” vaatlerinde bulunuldu dese siz bu kişiye ne dersiniz? Namazı mı kaldıralım, yol geçme bahanesi ile camileri mi yıkalım?
Ve efendim bir gazete varmış, logosunda Türk Bayrağı bulunuyormuş ve “Türkiye Türklerindir” diyormuş da, bu gazetenin yazarı, çizeri  “Aslında hain değilmiş” de, yurt dışı mihraklarla işbirliği halinde bağımsız politika izleyen Erdoğan düşmanlığı yapıyorlarmış. Beyefendi, kendi Başbakanı aleyhinde yurtdışı mihraklarla işbirliği yapana hain denir, hem de hainin daniskası. Bir politikayı beğenmemek, yalakalaşmamak, dış mihraklarla ilişki kurmak değildir. Dış mihraklarla ilişki kurmak, “Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanlığı” ile gurur duyup, Diyarbakır’ı bu projenin yıldızı haline getirmektir. Yalancılık ise gurur duyduğu bu görevi önce inkâr etmek, kasetler önüne konunca da üç maymunu oynamaktır.
Bu memlekette yolsuzluk ve hırsızlığı yapanlar ‘Andımız’ı söyleyenler değil, ‘Andımız’dan rahatsız olanların ta kendileridir. Öyle olduğu içindir ki Sayıştay raporlarından “Kamu zararı” bölümünü kaldırmış, yaptıkları ihalelerin, alımların satımların hesabını Meclis’e veremez hale gelmişlerdir.
Adam Prof. olmuş bunları bilmiyor. Bir de mealen diyor ki, “Dün Mursi’nin arkasında ABD var diyenler bugün, Mursi’yi yıkan Sisi’yi ABD’nin desteklediğini görüp utanmıyorlar mı? O mu doğru, bu mu doğru? Özür dilemeleri gerekmez mi?”
Allah(c.c.) akıl fikir versin.
ABD’nin dün öyle bugün böyle davranması yüzünden Türkiye’deki milliyetçiler niye özür dilesin? ABD, Hüsnü Mübarek’i desteklemiyor muydu. Mübarek ile gitmeyeceğini görünce Mursi’yi desteklemediler mi? Mursi’den rahatsız olup Sisi’yi devreye soktular. ABD’nin adamı olmaz, çıkarı olur, bunu öğrenemediniz mi? Biz öğrendik elhamdülillah. Aynı şeyi Gazze’de yapmadılar mı? Önce Hamas’ı seçimlere katılması konusunda desteklemediler mi? Akılları sıra Hamas kazanamayacaktı. Gel gör ki Hamas kazandı. O zaman da o gün Hamas’ı, bugün Mısır’daki İhvan durumuna düşürmediler mi?
Kargil için lobi yapan, Patriot füzelerinin ülkesine konuşlanacağını NATO’dan öğrenen, “NATO’nun Libya’da ne işi var” dedikten birkaç saat sonra, “İzmir’i NATO’ya teslim eden” ve ülkenin en değerli en gelir getiren milli değerlerini bir iki yıllık kârları karşılığı yabancılara peşkeş çeken kişi bağımsız politika izliyormuş, milliyetçiler de hain değillermiş amma Erdoğan düşmanlığında dış güçlerle birlikte hareket ediyorlarmış.
Bu hesabın sorulacağı bir mizan terazisi elbette olacaktır!

Yazarın Diğer Yazıları