Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Beşiktaş başkanıyla da fotoğrafı ortaya çıktı

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Beşiktaş başkanıyla da fotoğrafı ortaya çıktı
Hazine ve Maliye Bakanı görevine atanan Nureddin Nebati'nin Berat Albayrak ile görüştüğü kare sosyal medyada gündem olmuştu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de yakın zamanda Bakan Nebati ile görüştüğü görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın kararıyla Hazine Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden alındı. Yerine bakan yardımcısı Nureddin Nebati atandı. Bu değişiklik Resmi Gazete''de de yayımlandı.

Atamanın yapılması sonrası Bakan Nebati''nin geçmişte yer aldığı birçok fotoğraf karesi sosyal medyada paylaşıldı. Bu fotoğraflar sonrası Bakan Nebati''nin bir fotoğrafı da Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile çıktı.

Instagram''dan Özer Özçetin adlı kullanıcının paylaştığı karede; Başkan Çebi ile Nebati''nin bir ofis ortamında görüştüğü görüldü.

Bakan Nebati''nin, Başkan Çebi''nin kardeşi Tayfun Çebi’nin yakın dost olduğu ve Nebati''nin Beşiktaş''ı desteklediği öğrenildi.

BERAT ALBAYRAK İLE FOTOĞRAFI GÜNDEM OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak''ın, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olduğu dönemde Nureddin Nebati ile İstanbul Süleymaniye''de görüşmesi kulisleri hareketlendirmişti.

 

İlgili Haberler