Yeniçağ televizyonunu açtık, hepimize hayırlı olsun.

Sevgili okurlarım Yeniçağ TV’deki çalışmalarımız nedeniyle yazılarıma uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım. Çünkü altyapı oluşturmak kolay olmuyor. İyi ki tecrübeli kadrosuyla internet ekibimiz görev başında, bizlere destek oluyor.

Evet takip edenler biliyordur ve izliyordur ama buradan daha önce müjdesini verme fırsatını yoğunluktan bulamadım. Yeniçağımız artık YouTube kanalımızda izleyicileriyle buluştu ve 3 aydır yayın hayatımız devam ediyor.

Aralık ayında yazılarıma verdiğim aranın ardından, Yeniçağ TV çalışmalarımıza başladık.

***

YouTube ‘merhaba’ dediğimiz çalışma, Türkiye gündemine damga vuran siyanür intiharlarıyla olmuştu.

Devamında ise EYT gibi Türkiye’nin başlıca sorunlarını mümkün olduğunca ele almaya, gündeme getirmeye ve sizlerle buluşturmaya çalıştık.

Öte yandan gazetemizin kıymetli yazarları Ankara Temsilcimiz Orhan Uğuroğlu, Arslan Bulut, Dr. Arslan Tekin, Remzi Öztürk, Esfender Korkmaz ve Murat Ağırel ile birlikte hazırlayıp sunduğumuz haftalık yorum programlarımızda gündemi değerlendirdik ve değerlendirmeye devam edeceğiz.

O çalışmalardan bazılarını siz değerli okuyucularımla paylaşmak isterim.

Hepsine sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyor, emekleri tartışılmaz. İyi ki varlar, iyi ki bize güç, destek oluyorlar. Gerçek gündem ve haberler için Yeniçağ TV YouTube kanalımız ve internet sitemizi takip etmeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayınız.

***

En yakın zamanda gündeme dair yazılarımla sizlerle buluşmak dileğiyle sevgiler, saygılar… Takipte kalınız.

Sağlıkla, üzülmeden güzel haberler paylaşmak dileğiyle.

gulaytuncel2015@gmail.com

***

Yazarın Diğer Yazıları