Yılmaz Vural neler döndüğünü açıkladı. Bir şey mi teklif edildi

Yılmaz Vural neler döndüğünü açıkladı. Bir şey mi teklif edildi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Fenerbahçe'ye konuk olduğu ve 3-1 kaybettiği karşılaşma sonrası ünlü teknik direktör Yılmaz Vural çarpıcı açıklamalar yaptı. Oyuna forvet Gomes'i sokmak isteyen Vural "Durup dururken ayağım ağrıyor. Sakatlandım" dedi. Vural "Bir hafta takımla oyuna çıktı ama oynamak istemedi. Ne dedeysem ikna edemedim. Zaten konuşurken kramponlarını çözüyordu" diye konuştu. Gomes'in oynamak istememesi sosyal medyada "Kim bilir ne teklif edildi de oynamak istemedi" şeklinde yorumlandı.

Erzurumsporlu Gomes'e kim bilir ne teklif edildi. İşte o an

Süper Lig''in 39. haftasında Fenerbahçe''nin BB Erzurumspor''u konuk ettiği mücadele ev sahibi ekibin 3-1''lik galibiyetiyle sona erdi ama yankıları sürüyor.
Konuk ekip Erzurumspor''un ilk yarısını 3-0 yenik tamamladığı mücadelenin 61. dakikasında teknik direktör Yılmaz Vural, forvet Ricardo Gomes''i oyuna almak istedi ancak golcü oyuncu oyuna girmeyi kabul etmedi. 

Yılmaz Vural "Gomes ''Bana ayağım iyi değil'' yanıtını verdi. Bütün hafta takımla antrenmana çıktı. Durup dudurken sakatlandı. Kendisi oynamak istemedi. Çünkü maç öncesi ekonomik anlamda sıkıntılar olduğu için tehditle karşımıza geldi. Karşılaşmada da oynamak istemedi. Rica ettim sana ihtiyacımız var, oyuna gir dedim. Ama dinlemedi" diye konuştu. 

Yaşanan bu olayın ardından Vural, Gomes''in yerine Butko''yu oyuna soktu ve Cenk Ahmet''i oyundan aldı.

Gomes''in oynamak istememesi sosyal medyada "Kim bilir ne teklif edildi de oynamak istemedi" şeklinde yorumlandı.

Yılmaz Vural''ın oyundan aldığı Novikovas''ın soyunma odasında yaptıkları pes dedirtti. Vural "Novikovas soyunma odasında bize etmediği küfür bırakmamış. Oyundan çıkardık diye. Burası Dingo''nun ahırı mı? Oynarsan oyansın. Bunu yapacaksın bir de. Allah sabır veriyor. Bir kaç sene önce olsa adam gibi döversin. Yabancılar bu ülkede at koşturuyor" dedi.

Biz kimsenin oyuncağı değiliz diyen Yılmaz Vural "Düşersek adam gibi düşelim. Biz kimsenin oyuncağı değiliz.  Yönetimden rica edeceğim, bu arkadaşları gerekirse otele bile getirmesinler" diye konuştu.