Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Yok artık bunu da bildi. Kassandra iki gün önce masaya oturulacak dedi Azerbaycan Ermenistan bugün masaya oturdu

Yok artık bunu da bildi. Kassandra iki gün önce masaya oturulacak dedi Azerbaycan Ermenistan bugün masaya oturdu

Öngörülerinin hepsi gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra’nın dedikleri yine bir bir çıktı. İki gün önce yazdığı son yazısında Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki Dağlık Karabağ çatışmasındaki son durumu da bildi.

İki gün önce Ermenistan-Azerbaycan savaşını değerlendiren Kassandra, çatışmaların sürdükten sonra bazı ülkelerin devreye girmesiyle savaşın masa başına kayacağını açıklamıştı.

İKİ GÜNCE MASAYA OTURACAKLAR DEDİ AZERBAYCAN-ERMENİSTAN MASAYA OTURDU

Kassandra’nın yaşanan gerilim hakkında görüşleri 48 saat geçmeden gerçekleşti. Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki gerilimde bazı ülkeler araya girecek diyen ve savaşın masa başına kayacağını ifade eden Kassandra’nın açıklamasının hemen ardından bugün Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, Rusya''nın Dağlık Karabağ''da ateşkes çağrısı yapması sonrası bugün Moskova''da bir araya geldi.

Ermenistan''a Dağlık Karabağ konusundaki ihtilaflarını barışçıl yollarla çözmek için "son bir şans" verdiklerini söyledi.

Aliyev ulusa sesleniş konuşmasında, "Her halükarda topraklarımızı geri alacağız. Ermenistan''a çatışmayı barışçıl yollarla çözme şansı veriyoruz. Bu onların son şansı" diye konuştu.

NOT: Bu yazı orjinal Kassandra''ya aittir. Kaynak göstermeden yayınlayanların hakkında yasal işlem başlatılacaktır. 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları