Zile’de İyi Parti Çocukları Unutmadı

Zile’de İyi Parti Çocukları Unutmadı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İyi Parti Zile İlçe Başkanı olan Almina Güreşci’nin talimatı ile ilçe genelinde bulunan çocuklara 1000 adet balon dağımı yapıldı.

Zile’de İyi Parti Çocukları Unutmadı

Yaşar Erkan İçen/ TOKAT

Tokat’ta 23 Nisan’da çocukları unutmayan İyi Parti Zile İlçe Teşkilatı çocukların yüzünü güldürdü. İlçe başkanlığı görevini devir alan Almina Güreşci ile sokak sokak gezen İyi Parti Teşkilatı çocuklara Ay Yıldız ve İyi Parti amblemi bulunan 1000 adet balonu dağıttı.

Eski bayramların hasretini çektiklerini belirten İyi Parti Zile İlçe Başkanı Ali Güreşci, “Çocuklarımızı bu anlamlı günde sevindirmek için bir organizasyon düzenledik. Atamızın bize emaneti, geleceğimizin filizleri olan çocuklarımızı nasıl unutabiliriz. Daha iyi bir gelecek için, biz atamızın emanetini çocuklarımıza aşılamak, yaşatmak için sadece bugün değil her zaman mücadele edeceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.’inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı''nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.