İbo Show’un konukları yine şaşırttı. Yıllar sonra yeniden buluşuyorlar

İbo Show’un konukları yine şaşırttı.  Yıllar sonra yeniden buluşuyorlar
Uzun yıllardan sonra yeniden ekranlara dönen İbo Show'un bu haftaki konukları Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve oryantal Didem olarak Fragmanda gösterildi. İbo Show'a yıllar sonra yeniden dönen ünlü oryantal Didem ise dans şovuyla programda yer alacak.

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü Star TV’de yayınlanacak. Programın bu haftaki bölümünde Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve oryantal Didem konuk oluyor.

Ünlü oryantal Didem Kınalı, İbo Show'un 9 yıl önce yayınlanan bölümlerine her hafta konuk olmuş ve danslarıyla izleyicinin beğenisini toplamıştı.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, bu bölüm de izleyicide merak uyandırdı.

iboo-001.jpg

 İBO SHOW YENİ BÖLÜM KONUKLARI

Eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal, Doğa Rutkay ve oryantal Didem unutulmaz bir geceye imza atacak.

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, konukları ve programındaki eğlenceli anlarla gündem olmaya devam ediyor. Programın 30 Ocak'ta ekrana gelecek olan 11. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. İbo Show yeni bölümde Muazzez Ersoy güçlü sesiyle dikkat çekerken, Bülent Serttaş da Tatlıses'le birlikte şarkıları seslendirecek.

 

İlgili Haberler