Moderatör Küçükkaya'dan yeni açıklama

Moderatör Küçükkaya'dan yeni açıklama
İBB adayları Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında gerçekleşecek ortak canlı yayını yönetecek olan gazeteci İsmail Küçükkaya, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında 16 Haziran günü gerçekleşecek ortak canlı yayının moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya'dan 'zorunlu duyuru' geldi.

Merakla beklenen ortak canlı yayın öncesi önemli açıklamada bulunan Küçükkaya, "Demokrasi adına önemli bir görevim var. Hakkıyla yapacağımdan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın." ifadelerini kullandı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN 'ZORUNLU DUYURU'

Zorunlu duyuru: Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Yalanlarla dolu itibarsızlaştırma girişiminden de etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Demokrasi adına önemli bir görevim var. Hakkıyla yapacağımdan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın.

Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem ama avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu. Bu alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAYACAK.

Pazar akşamı büyük bir demokrasi şöleni bizi bekliyor.

ismail-001.jpg