Mohammed en az 2 maç kaçıracak

Mohammed en az 2 maç kaçıracak
Galatasaray'da art arda yaşanan sakatlıkların ardından Mohammed'in korona virüs testinin pozitif çıkması, moralleri iyi düşürmüştü. Sarı kırmızılarda son dönemin parlayan oyuncusu Mohammed'in en az 2 maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakacağı öğrenildi.

Mohammed en az 2 maç kaçıracak

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray''da art arda yaşanan sakatlıklar taraftarları üzmüştü. Sarı kırmızılarda tüm yaşananların üstüne bir de korona virüs şoku eklendi. 

Sarı kırmızılı kulüp  akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile bir oyuncusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Mısırlı oyuncu Mostafa Mohamed, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korona virüse yakalandığını duyurdu.

Mısırlı forvet, karantina sürecinden dolayı en az iki maçı kaçıracak. Mohamed, sarı-kırmızılı ekibin ligin 35’inci haftasında deplasmanda Göztepe ve 36’ncı haftasında Türk Telekom Arena’da Trabzonspor ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek. Golcü oyuncunun karantina süreci ise ligin 37’nci haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak maç gününde sona erecek.