Motor yağı ile Atatürk’ü korumak!

Tayyip ve bir kısım asker el ele müthiş bir plan yapmışlardı!..
Çünkü konu Atatürk’tü..
Tayyip ve o bir kısım asker Atatürk konusunda son derece hassaslardı ve bu hassasiyet çerçevesinde  “Atatürk’ü koruma!” çareleri arıyorlardı..
Çünkü, birlikte özgürleştirdikleri PKK sürüleri, 1 Mayıs’ta Taksim Alanı’nı basacaklardı.. Mukadderat!.. PKK sürüleri, Taksim Alanı’nı basmakla kalmayacaklar mutlaka Atatürk heykeline de tırmanacaklardı.. Çünkü ne zamandır bu işin provasını sergiliyorlardı..
Tayyip’in ve askerin işi zordu ama zorluk onların göbek adıydı.. “Netekim” çareyi buldular.. Atatürk’ün etrafını tel örgüyle çevirecekler, tel örgülere de motor yağı süreceklerdi.. Böylece eşkıya Atatürk’e yaklaşamayacaktı!..
Eşkıyaya “motor yağı” da vız geldi.. Çünkü taşları bağlayıp onları salmışlardı ve tutulmaları bu kafayla imkansızdı artık..
Yazar Gülsev Eyüpoğlu, Taksim’de gördüklerine tepkisini şöyle yansıtıyor..
“Asırlar boyunca yüz milyonlarca TÜRK’ün kanlarını, canlarını vererek TÜRK Göklerinde dalgalandırdığı Albayrağı, 1 Mayıs 2011 günü direklerine sürülen motor yağlarıyla korundu!! Öyle mi ??? Size helal olsun!! Artık Tarih sayfalarındasınız..
Şimdi hangi yüzle gidilip de, alçak paçavralarla kirlettirdiğiniz ANITA, Resmi Törenlerde “çelenk” koyacaksınız ??? TÜRK Milleti’nin kanlarıyla, canlarıyla kurduğu Devlet Kurumlarında arz-ı endam edenler!!”
İşte soru bu!..
Taksim Anıtı’na PKK, renklerini dikti.. Devlet seyretti.. Anıt kirli.. Kırklanmış değil.. Önümüz 19 Mayıs.. Devlet ricali nasıl gidip de o anıta saygı duruşunda bulunacak.. Tepesine Apo posteri konulmuş anıta, devlet gidip selam duracak!. Çünkü anıta el koyanlardan iz yok.. Devlete rağmen serbest dolaşıyorlar!..
Yazar Eyüpoğlu “Taksim infialini” şöyle yansıtıyor..
“İkinci Mondros Basını’nın 7 saat süren canlı yayınları; gözleri baygın, kırmızı rujlu dudakları şuh müsvette kadın spikerlerinin okutulmuş çatal dillerinin tıslamalarıyla, İstanbul işgal ettirilmiştir!! Hem de 38.000 Polis ve 4000 Jandarma güçleri korumasında İstanbul işgal ettirilmiştir.. 1 Mayıs 2011, Y-Bizans’lılar yazınız bu tarihi, Hilebaz Bizans sayfalarınıza!!!
Bu Kara Zül 21.Yüzyıl Bizans İşgali canlı yayınlarla bütün dünyaya ilan ettirilmiştir. Haçlıların İstanbul’u İşgalinin ilk Taarruzu; Kanla, irfanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni, kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve TÜRK Ordularını ve TÜRK Milletini tamgalayan Taksim’deki “Atatürk ve Cumhuriyet” anıtını eli kanlı TÜRKİYE DEVLETİ düşmanları pkakalılara yaptırıldı. Bu hainler, bu hayasızlar 11 metrelik ANITIN her tarafına alçakça hunharca kinle nefretle kırılası ayaklarıyla vura vura, tüküre tüküre ellerindeki hıyanetlerinin simgesi paçavraları, TÜRK’ün Ebedi Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün heykelinin boynuna, başına da hıyanetlerinin simgesi paçavraları astılar, aslında o kahpelere astırttılarrr!!!
İşgal Tertip Komitesi’nin Milis (Sivil) Güçleri; sözüm ona adlarına SENDİKALAR denilen, sözüm ona adlarına STKlar denilen vee diğerleri... İstanbul’un işgali zaferini halaylarla, zılgıtlarla pkaka-asala marşlarıyla, paçavralarıyla oynaya oynaya kutladılarr!!! Hıyanet örtülerinin adını da “Emek Bayramı” koydularrrr !!!
Aslında 1 Mayıs 2011 günü bu hayâsız alçakça görüntülerle TÜRK Milleti’nin kanla, irfanla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti artık Asimetrik -gayri nizami Harple teslim edildi, ettirildi. Y-Bizans İstanbul’un işgal onurunu (kahpeliğini), On binlerce ŞEHİTİMİN (Asker-Polis-Sivil) alçakça pusularda tertemiz kanlarını akıtan eli kanlı katillerine ya da pkaka-asala’ya reva gördüüü..
18 gün sonra 19 Mayıs Törenleri yapılacak!! Yoksa ikinci Taarruz Harekatınız Samsun’mu??
Haydi rastgele efendiler!!
Hangi gençliğin 19 Mayıs Bayramını kutlattıracaksınız, görülen o ki yeni gençliğiniz “Habur”da “barış elçisi” ilan ettirdiğiniz pkakalılar?? Yeni gençliğinizin en önünde de, TÜRK POLİSİNİ tokatlayan Mebusunuz olsunnnnn!!!
1 Mayıs 2011 günü TAKSİM’de anlarıyla tanıttığınız yeni gençliğinizi 16 Mayıs 2011 günü İstanbul’dan, gemilere bindiriniz, O gemilerin isimlerini de “Kandil”, “Habur”, “Hakurk” koyunuz Samsun’a çıkarınız!!Samsun’daki TÜRK’ün İSTİKLAL SAVAŞI’nın Tamgası ATATÜRK Anıtına da kançık pkaka-asala paçavralarını astırınızzzzzzzz!!”
Geldiğimiz nokta budur!..

Yazarın Diğer Yazıları