Motosiklet çetesi kuyumcu soydu

Motosiklet çetesi kuyumcu soydu
İngiltere'nin başkenti Londra'da 8 kişilik bir motosiklet çetesi girdikleri kuyumcuyu soydu.

Londra'da film senaryolarını aratmayan bir soygun gerçekleşti. Londra'nın Maida Vale bölgesindeki bir kuyumcu yüzleri maskeli 8 kişilik bir motosiklet çetesi tarafından soyuldu. Girdikleri kuyumcuyu dakikalar içinde boşaltan çete, çevredekilerin cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Olay, İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyinde yer alan Maida Vale yerleşim yerinde meydana geldi. Soygun sırasında civarda bulunan vatandaşlarca kaydedilen görüntülerde baştan aşağı siyah giyinmiş soyguncuların ‘Amir’ isimli kuyumcudan dışarı, ellerinde çantalarla çıktıkları görüldü. Hızla kaçmaya çalışan soyguncular, dışarıda kendilerini beklemekte olan motosikletli kişilerin motosikletine binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bazıları binmekte başarılı olurken, birkaç soyguncunun aynı motosiklete koşması sonucu motosiklete binemeyen silahlı bir soyguncu çevredekiler tarafından yakalandı ve yere yatırılarak, kemerlerle dövüldü. Soyguncuların peşinden giden bir kişinin ise cadde üzerinden bulunan trafik konisi ile soyguncuya müdahale ettiği görüldü.

Olay sonrası polisin yaptığı açıklamada, soyguncuların en az 8 kişi olduğu, çevredekilerin yakaladığı soyguncunun gözaltına alındığı, diğer 2 kişinin polis tarafından yakalandığı ve geri kalanların da hala aranmakta olduğu belirtildi.