Mourinho: "Küme düşmeyeceğiz"

Mourinho: "Küme düşmeyeceğiz"
Manchester United Menajeri Jose Mourinho, zirvenin 12 puan gerisinde kalmalarını ilginç bir şekilde nitelendirdi.

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, 3-1 kaybettikleri Manchester City derbisinin ardından konuştu.

Bu yenilgiyle birlikte zirveden 12 puan geride bulunan Manchester United'da Mourinho, durumu ilginç bir dille ifade etti ve ''Küme düşmeyeceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Mağlubiyeti de değerlendiren Portekizli teknik adam, Manchester City karşısındaki futbolu değerlendirerek, ''City sezona güçlü başladı ve halen çok güçlü. United sezona kötü başladı ama çok fazla gelişim gösteriyor. Maça odaklanırsanız 80 dakika boyunca oyunun her şeye açık olduğunu görebilirsiniz. Üçüncü gole kadar hiçbir taraftarın stadyumdan ayrıldığını düşünmüyorum çünkü maç her şeye gebeydi.'' dedi.

Manchester City ile kendi takımının fikstürünü karşılaştıran Mourinho, ''City bir haftada üç iç saha maçı oynadı, biz ise üç deplasman maçı oynadık. Onlar baskı altında değiller, sakinler. Bu bizim Juventus maçından sonra kısa süre içinde oynadığımız ikinci final niteliğinde maçtı. Bu maç, Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı daha fiziksel ve mental anlamda her şeyimizi vermemiz gereken bir final gibiydi'' diye konuştu.

İlgili Haberler