"Mourinho, Manchester United'ı harap etti"

"Mourinho, Manchester United'ı harap etti"
Manchester United manajeri Mourinho, dünya spor kamuoyunda eleştirilerin odağı olmaya devam ediyor. Eski Fransız futbolcu Dugarry, Mourinho'nun takımı harap ettiğini söyledi.

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, zaman zaman yaptığı eleştirilerle tartışılmaya devam ediyor. Portekizli çalıştırıcı buna karşın sık sık eleştiriye uğruyor. Mourinho'yu hedefe alan son isim Christophe Dugarry oldu.

Le10Sport' a konuşan eski Fransız futbolcu, "Jose Mourinho, Manchester United'ı harap etti," yorumunu yaptı. Fransa ile 1998'de Dünya şampiyonluğu ve 2000'de de Avrupa şampiyonluğu yaşayan Dugarry, Mourinho'nun United'a yakışmadığını söyledi.

Mourinho'ya geçmişle yaşamaktan vazgeçmesi çağrısında bulunan Dugarry, "Bu dayanılmaz. Salı günü Young Boys ile oynadıkları maçta felaket ve korkunçtular. Manchester United eskiden hücum futbolu oynuyordu. Harika ve tutkuluydular. Old Trafford, Rüyalar Tiyatrosu'ydu. Şimdi orası Kâbus Tiyatrosu. Bu inanılmaz," diye konuştu.

"Anlamadığı şey şu, eski şampiyonluklarına bir b*k vermiyoruz," sözleriyle sert tepki gösteren Dugarry, "Tutku ve sadece güzel futbol izlemek istiyoruz. Ne kazandığını umursamıyoruz. Ancak o bunları anlamaktan uzak," yorumunu yaptı.

İlgili Haberler