Mourinho-Pogba savaşı sürüyor

Mourinho-Pogba savaşı sürüyor
Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Fransız yıldız Pogba arasındaki söz düellosu devam ediyor. Portekizli teknik adam, "Hiçbir futbolcu Manchester United'dan daha büyük değil” dedi.

Manchester United’ta Jose Mourinho ile Paul Pogba arasındaki gerilim dinmek bilmiyor.

Fransız futbolcunun Wolverhampton maçının ardından "Atak, atak, atak yapmalıyız" şeklindeki açıklaması Mourinho'yu sinirlendirmiş ve Portekizli teknik adam, Pogba'nın kaptanlığını elinden almıştı.

Bu gelişme üzerine, hafta içerisinde yapılan Manchester United antrenmanında ikili arasında yaşanan tartışmanın kameralara yansımasıyla birlikte, İngiltere'de hafta boyunca Pogba ve Mourinho konuşuldu.

Basın toplantısında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Mourinho, "Hiçbir futbolcu Manchester United'dan daha büyük değil. Ben bunu savunmak zorundayım. Pogba'yı neden kaptanlıktan aldığımı hem kendisine hem de oyuncu grubuna detaylı bir şekilde açıkladım. Ben bir oyuncuyu her zaman oyuncu olarak analiz ederim. Oyuncu kaptansa bir de kaptanlık perspektifinden bakarım. Ekibimle haftalar boyunca yaptığımız analizler sonucunda Pogba'nın sadece bir oyuncu olduğuna, kaptan olmadığına kanaat getirdik. Bu karar verilmiş ve konu kapanmıştır." sözlerini kullandı.

Mourinho, oyuncusuyla antrenmanda yaşadığı gerilimde kendisine neler söylediğini ise açıklamayı reddetti.

Jose Mourinho ile yaşadığı problemler nedeniyle Manchester United'da mutlu olmayan Paul Pogba'nın Barcelona'ya transfer olabileceği konuşuluyor.

İlgili Haberler