Mourinho resmen Manchester United'da

Mourinho resmen Manchester United'da
Manchester United, Jose Mourinho ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladığını açıkladı.

 Jose Mourinho resmenManchester United'ın menajerlik koltuğuna oturdu.

Sezon ortasında Chelsea ile yollarını ayıran Portekizli teknik adam, 3+1 yıllığına kendisini Kırmızı-Şeytan yapan sözleşmeye imzasını attı. 

Manchester United'ın resmi sitesinden duyurulan haberde, 2003 yılından bu yana tam 22 kupa kazananMourinho'nun 2016-2017 sezonundan başlamak üzere, opsiyonla birlikte 2020 yılına kadar United menajeri olacağı açıklandı.
Manchester United Kulübü Başkanı Ed Woodward, 53 yaşındaki Mourinho'nun futboldaki en iyi menajer olduğunu vurgularken, ''Avrupa'da kupalar kazanan ve oyuncuların ilham aldığı biri. Premier Ligi de çok iyi biliyor. Burada 3 kupa kazanmış biri. Ona Manchester United'a hoşgeldin diyorum. Kulübü iyi seviyelere getirebilecek her şey onda mevcut'' diye konuştu.

Avrupa'nın önemli takımlarında önemli başarılar elde eden Jose Mourinho, Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya'da şampiyonluklar kazandı. 2004'te Porto ve 2010'da Inter'le Şampiyonlar Ligi kupasını 2 kez kaldıran Mourinho, Avrupa futbolunun son 15 yılına damga vuran isimlerin başında geliyor.