Mourinho’nun efsane lafı trilyonlar kazanan futbolculara ve sanatçılara örnek olmalı. Herkes bu lafı çerçeveletip duvara asmalı

Mourinho’nun efsane lafı trilyonlar kazanan futbolculara ve sanatçılara örnek olmalı. Herkes bu lafı çerçeveletip duvara asmalı
Şu anda Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ı çalıştıran Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun Real Madrid döneminde puan kaybettikleri bir maç sonrası “Takım yorgun muydu” sorusuna verdiği yanıt hafızalarda yer almaya devam ediyor.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, hem takımlarına kattığı değer hem de yaptığı açıklamalarla her zaman gündem olmayı başaran bir isim oldu. Futbol camiasının son 20 yılının en ikonik isimlerinden biri olan Mourinho’nun Real Madrid’de çalıştığı dönemde basın toplantısında söylediği bir söz hiçbir zaman akıllardan silinmedi.

Real Madrid’in puan kaybettiği bir maçtan sonra gazetecilere açıklamalar yapan Mourinho, Bir gazetecinin “Takım yorgun muydu” şeklindeki soruya şöyle cevap vermişti:

"Yorgun mu ? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euroyla evine dönen baba yorgun olur, biz değil”

Şu anda Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ı çalıştıran Portekizli teknik adamın bu sözü her zaman yüksek paralar kazanan sporcular ve sanatçılar için örnek gösterildi.

Fanatik gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Jose Morinho’nun efsane sözünü alıntılayarak, “İşte gerçek karakter bu” dedi.

orhan-010.jpg

 

İlgili Haberler