Mourinho'yu eleştiren Souness'a bayrak hatırlatması

Mourinho'yu eleştiren Souness'a bayrak hatırlatması
Manchester United'ın Juventus'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Mourinho'nun maç sonunda Juve tribünlerine yaptığı hareket damgasını vurmuştu. Portekizli teknik adamın bu tavrını eleştiren Graeme Souness'a 1996 yılında Kadıköy' diktiği bayrak hatırlatıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Juventus-Manchester United karşılaşması, konuk ekibin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

United'ın hocası Jose Mourinho ise takımının 1-0 geriden gelerek kazandığı mücadele sonrası Juve tribünlerine dönerek "Sesiniz çıkmıyor" işareti yapmıştı.

Maça damgasını vuran bu hareketle ilgili Ada'da yayın yapan Sky Sports'un yorumcusuGraeme Souness, "Mourinho'nun yaptığı, bir isyana neden olabilirdi." yorumunda bulundu.

ULUBATLI HATIRLATMASI

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerden Souness'a yanıt ise aynı programda yorum yapan Mick McCarthy'den geldi. McCarthy, Souness'a "Türkiye'de sahanın ortasına bayrak diken sen ve ben burada oturup Mourinho hakkında ahkam kesemeyiz." şeklinde cevap verdi.

Cim Bom'u 1995/96 sezonunda çalıştıran İskoç Souness, Fenerbahçe'yi yendikleri Türkiye Kupası finali sonrasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ortasına Sarı Kırmızılılar'ın bayrağını dikmiş ve "Ulubatlı" lakabıyla anılmaya başlamıştı.

İlgili Haberler