TCL üç yeni kablosuz kulaklık modelini Türkiye'de satışa sundu

TCL üç yeni kablosuz kulaklık modelini Türkiye'de satışa sundu
Çinli teknoloji şirketi TCL, en yeni kablosuz kulaklık modellerini Türkiye'de satışa sundu. Üç model ile Türkiye'deki ürün gamını genişleten TCL, farklı bütçelerde kablosuz kulaklık almak isteyen tüm tüketiciler için çözümler sunmayı başarmış gibi görünüyor. 

TCL''nin Türkiye''de satışa sunduğu yeni kablosuz kulaklıklar, "Moveaudio S150", "Moveaudio S200" ve "Moveaudio S600" olarak isimlendirdi.. Ürünler arasında en uygun fiyatlı model S150 en pahalı model ise S600. TCL''nin her kablosuz kulaklığı, kendi kategorisinde dikkat çekiyor.
Moveaudio S600, TCL''nin Türkiye''ye getirdiği ürünler arasında hem en pahalı hem de en gelişmiş özelliklere sahip. Bluetooth 5.0 desteği ile yeni nesil akıllı telefonlarla tam bir uyum içerisinde çalışan kulaklıklar, aktif gürültü engelleme desteği, yüksek bass seviyesi, dokunmatik kontrol ve Google Asistan desteği sunuyor.
Tek şarjla 8 saate kadar, kutusuyla birlikte de 32 saate kadar kullanım imkanı sunan Moveaudio S600, sahip olduğu IP54 sertifikası ile de su, toz ve tere karşı dayanıklılık gösteriyor.
TCL, bu kablosuz kulaklığının fiyatının 799 TL olduğunu açıkladı. Ürün; gri, mermer, krom ve turkuaz renklerde satın alınabiliyor.
TCL''nin Türkiye''deki yeni kablosuz kulaklıklarının ortanca modeli olan Moveaudio S200, tasarım açısından Apple AirPods''ları andırıyor. Yine Bluetooth 5.0 teknolojisinin bulunduğu kulaklıklarda "Beamforming" isimli bir gürültü engelleme teknolojisi bulunuyor. IP54 sertifikalı kablosuz kulaklıklar, tek şarjla 3,5 saat, kutusuyla birlikte de 23 saate kadar kullanım imkanı vadediyor. TCL, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satın alınabilecek kablosuz kulaklıklarının fiyatını, 499 TL olarak açıkladı.
Daha çok sporculara hitap eden Moveaudio S150, kulağa sıkı bir şekilde oturabiliyor. Bu kez  IPX4 ile su ve tere karşı dayanıklılık özelliği bulunan kablosuz kulaklık, tek şarj ile 3,5 saat, kutusuyla birlikte de 20 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.  TCL tarafından yapılan açıklamalara göre Moveaudio S150, 249 TL ''den satılacak.