Az sonra burası cehenneme dönecek. PKK’nın Suriye Sorumlusu böyle öldürüldü. MSB görüntüleri yayımladı

Az sonra burası cehenneme dönecek. PKK’nın Suriye Sorumlusu böyle öldürüldü. MSB görüntüleri yayımladı
MSB, terörist "Sofi Nurettin"in etkisiz hale getirildiği harekatın görüntülerini paylaştı. PKK’lı teröristin öldürüldüğünü dün Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı.

PKK'nın Suriye sorumlusu Sofi Nurettin böyle öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölücü terör örgütü PKK''nın sözde askeri kanadının bugüne kadar etkisiz hale getirilen en üst düzey mensubu terörist "Sofi Nurettin"in saklandığı mağarada vurulduğu anın görüntülerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sofi Nurettin''in öldürüldüğünü kabine toplantısının ardından şu sözlerle dile getirdi:

"Milli İstihbarat Başkanlığımızın uzun süredir yürüttüğü çalışmalar netincesinde yerini belirlediği PKK''nın Suriye Genel Sorumlusu Sofi Nurettin isimli terörist Irak''ın kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirilmiştir. Suriye kökenli bu terörist uzun süre örgütün sözde silahlı kanadın sorumluluğunu yürütmüş, ardından Suriye''deki faaliyetlerin başına geçmiştir.

Bu terörist Fırat Kalkanı, Zeytindalı harekatlarında askerlerimize karşı yapılan pek çok saldırının sorumlusudur. Gara''da 13 masum insanımızın şehit edilmesi talimatını verenlerden biri de bu teröristtir. Terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz."