Mucize Doktor 24.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Ali vuruluyor mu?

Mucize Doktor 24.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Ali vuruluyor mu?
Kore orjinli bir diziden uyarlama olarak Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor’un 24.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde hastanede silah sesleri patlıyor ve Ali Vefa’nın vurulup vurulmadığı merak konusu oluyor. İşte Mucize Doktor’un 24.yeni bölüm fragmanı.

Ali Vefa vuruluyor mu?

Mucize Doktor’un 24. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda karaciğer nakli için cezaevinde bulunan bir kişiden nakil alınmak isteniyor. Ancak mahkumun hastaneden kaçmak istemesi üzerine silahlar patlıyor. Silah sesinden sonra herkes Ali’ye bakıyor. Ali vefanın vurulup vurulmadığı ise merak konusu oldu.

DİZİNİN KONUSU

Kore orjinli bir diziden uyarlanan Mucize Doktor dizisinde Otizm ve Savant Sendromu hastası olan özel bir cerrahın hikayesi ekranlara taşınıyor. Bu genç cerrahın özel bir hastalığı vardır Savant Sendromu. Savant Sendromu genel zeka düzeyi ortalama durumda olmasına karşın bir ya da birden fazla alanda aşırı düzeyde bilgi sahibi olan kişilere konulan bir tanıdır. Çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta zorlanan bu genç doktorun ilginç bir hikayesi vardır. Zamanla hastaneden sevilen bir doktor olan ve tanı koymada uzmanlaşan Ali Vefa herkesin ilgi odağı olmakta.