Mucize Doktor 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nazlı’ya rakip mi geliyor? Diziye gelen yeni isim kim?

Mucize Doktor 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nazlı’ya rakip mi geliyor? Diziye gelen yeni isim kim?
Kore orjinli bir diziden uyarlama olarak Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor’un 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde hastaneye Damla adında yeni bir asistan geliyor ve Aliyle rakip olmaya çalışan Damla, Nazlıyla karşı karşıya geliyor.

Diziye yeni gelen isim kim?

Mucize Doktor’un 25. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda hastaneye Damla adında yeni bir asistan geliyor ve Aliyle rakip olmaya çalışan Damla, Nazlıyla karşı karşıya geliyor. Yeni bölümde Nazlı, Damla’ya “Ali’nin incinmesine asla izin vermem” diyerek tepki gösteriyor.

DİZİNİN KONUSU

Kore orjinli bir diziden uyarlanan Mucize Doktor dizisinde Otizm ve Savant Sendromu hastası olan özel bir cerrahın hikayesi ekranlara taşınıyor. Bu genç cerrahın özel bir hastalığı vardır Savant Sendromu. Savant Sendromu genel zeka düzeyi ortalama durumda olmasına karşın bir ya da birden fazla alanda aşırı düzeyde bilgi sahibi olan kişilere konulan bir tanıdır. Çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta zorlanan bu genç doktorun ilginç bir hikayesi vardır. Zamanla hastaneden sevilen bir doktor olan ve tanı koymada uzmanlaşan Ali Vefa herkesin ilgi odağı olmakta.