Mucize Doktor 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ali hastaneden kovuluyor mu?

Mucize Doktor 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ali hastaneden kovuluyor mu?
FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Mucize Doktor’un 26.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölüme Ali ile Damla arasındaki çekişme damga vururken dizinin hayranları Mucize Doktor’un 26.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 25.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor.

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Mucize Doktor’un 26.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölüme Ali ile Damla arasındaki çekişme damga vururken dizinin hayranları Mucize Doktor’un 26.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 25.bölümde neler oldu? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Mucize Doktor’da yaşananlar ve 26.bölüm 2.fragmanı haberimizin detayında…

MUCİZE DOKTOR 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mucize Doktor 25. Bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Kıvılcım ile savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açar ve cerrahi bölümüne yeni bir asistan alır. Bu savaş ise iki kişinin hastaneden kovulmasına kadar varır. Hastaneye yeni gelen asistan ise Damla’dır. Yayınlanan bölüme Ali ile Damla arasındaki çekişme damga vururken Nazlı ise Damla’yı Ali’yi üzmemesi konusunda uyararak bu çekişmedeki tarafını belli etti.

MUCİZE DOKTOR 26.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mucize Doktor 26.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde hastanede ses tellerindeki bir rahatsızlıktan dolayı yatmakta olan bir çocuk hasta için Ali yeni bir yöntem önerir. Bu yöntemde kaburgada kıkırdağından ses teli yapılabileceğini önermektedir Ali. Ancak yöntemin reddedilmesi üzerine Ali çılgına döner. Ferman ise Ali’ye kızarken Tanju hoca Ali’nin bu hatasının bir bedelinin olacağını söyler. Peki Ali hastaneden kovuluyor mu?