Mucize Doktor’un yeni bölüm tarihi belli oldu. Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman?

Mucize Doktor’un yeni bölüm tarihi belli oldu. Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman?
FOX TV’nin sevilen dizilerinden Mucize Doktor’un korona virüs salgınıyla beraber 26 Mart Perşembe günü yayınlanan 28.son bölümüyle çekimlerine ara verilmişti. Dizinin hayranları ise Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor 29.bölüm ne zaman? sorularının cevaplarını merak ediyor. Merak edilen sorunun yanıtını dizi oyuncuları verdi.

FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor’un korona virüs salgınıyla beraber 26 Mart Perşembe günü yayınlanan 28.son bölümüyle çekimlerine ara verilmişti. Dizinin hayranları Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman sorusunun cevabını merak ederken beklenen cevap dizinin oyuncularından geldi.

“YAZ TATİLİ SONRASI”

Mucize Doktor'da Başhekim Adil karakterine hayat veren usta oyuncu Reha Özcan, Özge Özder'in yayınına konuk oldu. Dizide Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder yeni sezon çekimleriyle ilgili olarak "Yaz tatilinden sonra ikinci sezon olarak başlayacağız büyük ihtimalle" ifadelerini kullandı.

“HASTANEDE ÇEKİM ARTIK ZOR”

Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan ise "Yayınlanan son bölüm sezon finaliydi bence de, çünkü bu saatten sonra ekibin toparlanması çok zor. Ayrıca bu saatten sonra hastanede çekim yapmamız zor, stüdyoya gireceğiz. İyi taraftan bakalım, elimizde bir sürü senaryo olacak. Temmuz - Ağustos aylarında bomba gibi gireriz diye düşünüyorum." dedi.

Bilindiği üzere dizinin yayınlandığı kanalda ekrana gelen 4 yapım sezon finali kararı almıştı. Mucize Doktor hakkında ise yapım şirketi önümüzde ki günlerde kararını açıklayacak.