Mucize Doktor'un yıldızından bomba itiraf!

Mucize Doktor'un yıldızından bomba itiraf!
FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez'in bir dönem Star TV'de yayımlanan Medcezir dizisi üzerinden yapımcılara söyledikleri olay oldu.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayımlanan Mucize Doktor dizisinde otizmli bir doktor olan Ali Vefa karakteri ile izleyici karşısına çıkan Taner Ölmez, şimdilerde Star TV ekranlarında yeniden tekrar bölümleri yayımlanan Medcezir dizisinde rol almıştı.

fox-tv-mucize-doktor-yildizi-taner-dphx-png.png

Medcezir dizisinde birçok ünlü isimle bir arada rol alan Taner Ölmez, o dönemde başarılı performansıyla da herkesin dikkatini çekmiş, dizi yapımcılarından tam not almıştı. Hatta ardından BluTV'de yayımlanan bir internet dizisi olan Dudullu Postası'nda rol aldı. 

Yakışıklı oyuncu Dudullu Postası dizisinde de Medcezir'deki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile beraber oynadı. Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Mine Tugay gibi birçok ünlü ismi barındıran dizide Mert Serezli rolüyle uzun süre konuşuldu. 

fox-tv-mucize-doktor-yildizi-taner-emwp-png.png

Taner Ölmez, son dizisi Mucize Doktor'da ise zirveye çıktı. Her bölüm izleyiciye duygu dolu anlar yaşatan Ölmez, Medcezir dizisine nazaran izleyicilerin karşısına bambaşka biri olarak çıktı. 

Ali Vefa karakterinin hakkını veren Taner Ölmez'in yapımcılara sitemi Mucize Doktor dizisiyle yerine ulaşmış oldu. 

fox-tv-mucize-doktor-yildizi-taner-yzaw-png.png

Ölmez, Medcezir dizisinin ardından sürekli olarak benzer rollerin karşısına çıktığını şu sözlerle dile getirdi:

''Medcezir’den sonra benzer rol teklifleri geldi. Bir oyuncuya benzer rollerin gelmesi durumunda esasında yapımcıların ve menajerlerin suçu var. Bir oyuncu o rolde başarılı olunca benzer rolleri vermek istiyorlar fakat ben buna direniyorum.''

Hem yapımcılara hem de menajerlere sitemini dile getiren başarılı oyuncu, Mucize Doktor dizisindeki Ali Vefa karakterini canlandırmasıyla Medcezir'deki karakteri Mert Serezli'den tamamen sıyrıldı.