Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü, sosyal medya bu olayı konuşuyor

Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü, sosyal medya bu olayı konuşuyor
Eşine nafaka vermek istemeyen adam 3 yıldır beraber yaşadığı kadına evlenme vaadiyle 130 bin TL’lik senet vererek dolandırıldığını iddia etti. Kadın parayı senetli borç üstüne aldığını söylerken Müge Anlı’nın adama söyledikleri sosyal medyayı salladı. Anlı adama, “Sen böyle saçını boyayıp deli danalar gibi ortalıkta gezemezsin. Evlisin sen kır bacağını otur evde. Evlenmeyeydin ben ne yapayım” dedi

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Nikahlı eşi Ayşe Baydemir ile nafaka vermek istememesi nedeniyle boşanamayan Yurdacan Baydemir, 3 senedir beraber olduğu Nuran hanım’a evlenme vaadiyle 130 bin TL’lik senet vererek dolandırıldığını iddia etti. Nuran hanım, parayı imzalı senet karşılığı verdiği borca karşılık aldığını ifade ederken olay üzerine Müge Anlı’nın söylediği sözler sosyal medyayı salladı.

Müge Anlı Yurdacan Baydemir'e “Seni de şu kadarcık sevmedim orası ayrı. Ben senin için konuşmuyorum. Sen böyle saçını boyayıp deli danalar gibi ortalıkta gezemezsin. Evlisin sen kır bacağını otur evde. Evlenmeyeydin ben ne yapayım” dedi.

Sosyal medyada Müge Anlı’nın bu sözlerine destek yağarken sosyal medya kullanıcıları “eşine 250 TL nafaka ödemek istemeyen adam 270 bin TL dolandırılmış” yorumunda bulundu.