Müge Anlı ile eski eş Burhan Akdağ arasındaki kavga devam ediyor, eski eş Akdağ’dan bomba itiraf

Müge Anlı ile eski eş Burhan Akdağ arasındaki kavga devam ediyor, eski eş Akdağ’dan bomba itiraf
Müge Anlı’nın hayranları Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı neden yayından kaldırıldı? sorularının cevaplarını ararken Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’dan Müge Anlı’nın “evli bir adamdan hamile olduğu” iddiası gelmiş, iddia Anlı’nın avukatı aracılığıyla yalanlanmıştı. Akdağ yeni paylaşımında, kendisine Müge Anlı’nın evleneceğini yazan kullanıcıyı tiye almak için iddiayı yazdığını söyledi

Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Müge Anlı’nın “evli bir adamdan hamile” olduğunu iddia etmiş, Anlı’da avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada iddiaları yalanlamıştı.

ESKİ EŞ AKDAĞ’DAN YENİ AÇIKLAMA

Eski eş Burhan Akdağ, Müge Anlı’nın açıklamasından sonra sosyal medya üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Akdağ paylaşımında, “BU FİKRİMİ SOSYAL MEDYADAKİ TÜM SAYFALARIMDA PAYLAŞTIM.. ISTAGRAM'DA senaybacı ADLI KULLANICI 23 NİSAN İLE İLGİLİ BU PAYLAŞIMA MÜGE ANLI İLE ALAKALI YORUM YAPMIŞ... AYNEN ŞU YAZMIŞ... Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş...Pek inanmadım ama haberler bu yönde.. BENİMLE DALGA GECEN BU YORUMU OKUYUNCA, BENDE KENDİSİ İLE DALGA GEÇER GİBİ VE KENDİSİNİ Tİİİ YE ALAN BİR CEVAP VERDİM” açıklamasında bulundu.

İşte o paylaşım:

burhan-akdag.jpgburhan-akdag2.jpg

İlgili Haberler