Müge Anlı ile reyting savaşları öncesi Didem Arslan rakibinin ‘kardeşini’ transfer etti

Müge Anlı ile reyting savaşları öncesi Didem Arslan rakibinin ‘kardeşini’ transfer etti
Show TV’de sunmaya hazırlandığı program ile ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’ya rakip olmaya hazırlanan Didem Arslan Yılmaz’ın ekibinde Müge Anlı’nın 3 ay önce işten çıkartılan eski çalışanlarından bazıları yer alacak. Bu isimler arasında Anlı’nın kardeşim dediği ve sağ kolu olarak bilinen Kebriye Koç da yer alıyor.

 Habertürk TV’de sunduğu tartışma programları ile tanınan Didem Arslan Yılmaz, Show TV’de sunmaya hazırlandığı Vazgeçme adlı realite programı ile ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’ya rakip olmaya hazırlanıyor. Didem Arslan’ın Vazgeçme programı için deneyimli bir ekip kurulurken ekipte, Müge Anlı’nın eski çalışanları olan ve kendisine çok yakın isimlerinden bazılarının yer alacağı kulislerde konuşuluyor.

muge-anli-kebriye-koc-1101x580.jpg

Kulislerden gelen bilgilere göre, Nisan ayında sözleşmelerinin bitimine 3 ay kala işten çıkartılan ekipte yer alan ve Didem Arslan’ın ekibine katılacak isimler arasında Müge Anlı’nın kendisine çok yakın olan, programının taşıyıcısı ve kardeşim dediği Kebriye Koç’da bulunuyor.  

"GAZETECİLİK YAPMAYA DEVAM "

Öte yandan Didem Arslan Yılmaz, Twitter hesabından yeni programıyla ilgili paylaşımda bulundu.

"Gazetecilik yapmaya devam" ifadelerini kullanan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Yepyeni bir heyecanla sizlerle birlikte olacağım @ShowTV  ekranlarda. Gerçeklerin peşinden gitmeye ve #Vazgeçme ‘den gazetecilik yapmaya devam"

ekran-alintisi-219.png

 

İlgili Haberler