Müge Anlı Rahmi Özkan’a böyle tepki gösterdi. Aynı soruyu üç kere tekrarladı

Müge Anlı Rahmi Özkan’a böyle tepki gösterdi. Aynı soruyu üç kere tekrarladı
Aleyna Çakır’ın Adli Tıp Kurumu Raporu ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te gündeme geldi. Ümit Can Uygun’un Aleyna Çakır’ı dövdüğü görüntülerle ilgili Avukat Rahmi Özkan, “hukuki olarak önem kazansa kişiler tutuklanırdı” dedi. Müge Anlı ise Özkan’a “O kız senin bir yakının olsaydı böyle söyleyebilir miydin?” diye tepki gösterdi.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Aleyna Çakır’ın ölüm nedenine ilişkin Adli Tıp Kurumu Raporu yayınlandı. Raporda ölüm nedeni asılma olarak belirtilirken dış muayenesinde ise ası dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı ifade edildi.

“PUZZLE’IN ÇÖZÜLEMEYECEĞİNİ BİLİRSİN YA ÖYLE HİSSEDİYORUM”
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu rapor gündeme geldi. Anlı konuyla ilgili şu yorumda bulundu:
“Bu konuyla ilgili ne düşünüyorum biliyor musunuz? Doğrudur yanlıştır ben bana hissettireni söylüyorum. Hani Puzzle çözmeye meraklıyım ya. 1500’lük Puzzle’lar vardır. Çözenler bilir günlerce uğraşırsın onu çözmeye. Sonra benim torun tam çözmeye yakın gelir iki tane parçayı alır kaçırır yer. Tam böyle uğraşmışsın ama o tablo hiçbir zaman tamamlanmayacak bilirsin. Toplarsın kutunun içine koyarsın günlerce uğraştığın Puzzle’ı. Burada öyle hissediyorum. Ve bu yüzden hiç bu konuyu gündeme getirmeyi düşünmüyorum. Ama ya ‘Müge hani sen de konuşmuyor musun’ demeyin diye işte çıkan Adli Tıp Kurumu Raporu’nu size izletmek istedim”.

RAHMİ ÖZKAN HUKUKİ OLARAK ÖNEMLİ DEDİ
Diğer taraftan programda Ümit Can Uygun’un Aleyna Çakır’ı dövdüğü ana ait görüntüler de gündeme geldi. Aleyna Çakır olayıyla ilgili Avukat Rahmi Özkan, “Hukuki olarak ne derece önem kazandığı konusu önemli. Eğer önem kazandı kişiler tutuklanırdı. Kamuoyu vicdanında ızdırap meydana getirebilir. Ama hukuken birtakım formlar lazım işlemlerin yürümesi için” ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI RAHMİ ÖZKAN'A TEPKİ GÖSTERDİ
Bunun üzerine Müge Anlı Rahmi Özkan’a “O kız senin bir yakının olsaydı böyle söyleyebilir miydin?” diye sordu. Soru üzerine seyirciler Müge Anlı’yı alkışlarken Anlı, “Hiç bizim aramızda alkışlanacak bir tartışma olamaz” ifadelerini kullandı. Özkan üç kere tekrar ettirdiği soruya, “Yakınımda olsa üzüntüme feryat ederdim. Ama hukukçu olarak incelediğimde de yapılacak bir şey yok derdim” cevabını verdi. Anlı ise bunun üzerine “Seni dövmüş ne yapalım sen git üzerine soğuk su mu iç diyecektin” dedi.