Müge Anlı ve Selçuk Tepeli bombayı patlattı, iki isim de tartışmalara neden olmuştu

Müge Anlı ve Selçuk Tepeli bombayı patlattı, iki isim de tartışmalara neden olmuştu
Korona virüs salgını sonrası ekranlara dönen Müge Anlı ve Fatih Portakal sonrası FOX Ana Haber’i sunmaya başlayan Selçuk Tepeli yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Her iki isimde rakiplerini reytinglerde ezip geçti ve kendi kategorilerinin şampiyonları oldu.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ

Korona virüs salgını sonrası programına ara verilen Müge Anlı, 1 Haziran itibariyle ekranlara döndü. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in tekrar yayınlanmaya başlanmasıyla beraber ise reyting sıralamasında Anlı rakiplerini sildi, süpürdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert, 3 aydır ilk 10 program içinde en çok izlenen programlar arasında üst sıralardaki yerini koruyor. 16 Eylül gününe ait reyting sonuçlarına göre, Müge Anlı Total’de 3.sırada, AB ve ABC grubunda ise 5.sırada yer alıyor.

İDDİALAR TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

Müge Anlı’nın virüs salgını sonrası programına ara vermesi sonrası ortaya çıkan iddialar, “Anlı’nın başarısını etkiyecek mi? tartışmalarına neden olmuştu.

FOX HABERDE FATİH PORTAKAL SONRASI

Diğer taraftan Fatih Portakal’ın FOX Ana Haber sunuculuğunu bırakması sonrası ana haberi sunmaya başlayan Selçuk Tepeli’nin reytinglerde başarılı olup olamayacağı tartışma konusu olmuştu. Tepeli FOX Ana Haber’i sunmaya başladığı günden beri reyting sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. 16 Eylül gününe ait reyting sonuçlarına göre, Selçuk Tepeli Total’de 5.sırada, AB grubunda 3.sırada, ABC grubunda ise 4.sırada.

İlgili Haberler