Türkan Günday'ın evden kaçış sebebi Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi

Türkan Günday'ın evden kaçış sebebi Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi
Müge Anlı’nın programında aranan ve 25 gündür kayıp olan 50 yaşındaki Türkan Günday’ın kendi ölüm ilanını verdikten sonra Bartın’a evlenmeye gittiği ortaya çıktı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşayan iki çocuk annesi Türkan Günday sosyal medya hesabından kendi ölüm ilanını paylaştı. Günday, ‘Cenazeme kaç kişi gelecek?’ paylaşımını yaptıktan ortadan kayboldu. Kendisinden 25 gündür haber alınamayan Günday’ın yakınları Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı.

Kısa süre sonra telefona programa bağlanan bir kişi Günday’ın evlenmek için Bartın’a gittiğini söyledi.

"YALNIZIM, İYİ BİRİNİ BULURSAM EVLENİRİM"

Telefonla bağlanan kadın, "Türkan hanımı arkadaş vasıtasıyla tanıdım. Bir kaç kez görüştük. Evime geldi. Bana, ''İstanbul''dan sıkıldım. Yalnızım. Ölsem de kimsenin haberi olmayacak. İyi birini bulsam evlenirim'' dedi.

Ben de, bekar dayım olduğunu söyledim. Dayımın evlenmek istediğinden bahsettim. Birbirlerine telefon numaralarını verdim. Bir süre telefonda görüştüler. Daha sonra Bartın''da yaşayan dayım İstanbul''a geldi. İmam nikahı yapmışlar. Sonra Türkan Bartın''a dayımın yanına gitti. Resmi nikah kıyacaklar" dedi.

Günday yakınlarının ilgisizi davranıldığını öne sürdüğü ve bu yüzden kimseye söylemeden evlenmeye gittiği ortaya çıktı. Haberi ailesi ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

"FARELİ EVDE KALIRKEN NERDEYDİNİZ?"

Müge Anlı’nın yayına bağladığı Türkan Günday, “Fareli evde kalırken neredeydiniz? Bir daha beni aramayın diye gittim. Hiç kimse arayıp sormuyor beni... Her gün kardeşimi arıyordum. Beni seviyorlardı da neden bir gün olsun aramadılar? Belki cenazemi kaldırmaya gelirler diye ölüm ilanımı verdim” diye kardeşlerine sitem etti.

İlgili Haberler