Müge Anlı’da gerçek ortaya çıktı, Aleyna Çakır dosyasının üzeri kapatıldı mı?

Müge Anlı’da gerçek ortaya çıktı, Aleyna Çakır dosyasının üzeri kapatıldı mı?
Aleyna Çakır’ın anne ve babası Hatun ve Mehmet Esen’i Müge Anlı’nın bugünkü programında konuk olarak göremeyenler “Müge Anlı Aleyna Çakır dosyasını kapattı” iddiasında bulundu. Ancak anne ve babanın programda seyirciler arasında yer aldığı görüldü. Edinilen bilgilere göre çift, Çakır dosyasıyla ilgili yeni bir gelişme olana kadar programı buradan takip edecek.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ

Müge Anlı’nın bugün yayınlanan programında konuklar arasında Aleyna Çakır (Sema Esen)’ın anne ve babası Hatun ve Mehmet Esen’in olmayışı “Müge Anlı Aleyna dosyasını kapattı” yorumlarına neden oldu.

Sosyal medyada bu yönde paylaşımlar yapılırken bazı haber siteleri de bu yönde haberler yaptı. Ancak Müge Anlı’nın bugünkü bölümünde Aleyna Çakır’ın anne ve babasının konuklar arasında değil seyirciler arasında yer aldığı ve baba Mehmet Esen’in bir ara işlenen dosya hakkında konuştuğu görüldü.

Edinilen bilgilere göre, anne ve babanın konuk olarak değil seyirciler arasında yer alma nedeni konuya ilişkin elde olan ve kamuoyuna sunulabilecek tüm verilerin sunulmuş olması, yeni dava ve dosyalara da programda yer verme isteği. Zira, son programda Müge Anlı, Aleyna Çakır ve Gülay Uygun ile ilgili elindeki belgeleri talep olması halinde savcıya sunabileceğini söylemişti. Aleyna Çakır davasına ilişkin yeni gelişmeler olmaması durumunda Hatun ve Mehmet Esen çifti programı seyirciler arasından takip edecek.

İşte o yorumlardan bazıları:

muuge-anli-aletyna-cakir-dosyasi.jpgaleyna-cakir-muge-anli-001.jpgmuge-anli-aleyna-cakir-dosyasini-kapatti-mi.jpgmuge-anli-aleyna-cakir-dosya2.jpg

Aleyna Çakır'ın anne ve babası Hatun ve Mehmet Esen konuklar değil seyirciler arasında görülüyor:

muge-anli.jpgaleyna-cakir-anne-ve-babasi.jpg

"BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİM"

Aleyna Çakır’ın ölümünün şüphelisi olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun ormanlık alanda intihar etmiş. İntihar sonrası aile Müge Anlı’yı suçlarken Uygun’un eşi karısının intihardan önce “Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır” notu yazdığını iddia etmiş ve tehditlerde bulunmuştu. Müge Anlı ise yaptığı açıklamada, “Ne yaparsanız yapın ben bu yoldan dönmeyeceğim. Kim ne tehdit ederse etsin kim yıldırmaya çalışırsa çalışsın” ifadelerini kullanmıştı.

 

İlgili Haberler