Müge Anlı'da ne oldu? Asım Bayram'ı kim öldürdü?

Müge Anlı'da ne oldu? Asım Bayram'ı kim öldürdü?
Müge Anlı programında uzun süredir kayıp olan Asım Bayram aranıyordu. Yaşlı adamdan kötü haber geldi .İşte detaylar...

Müge Anlı'da aranan Asım Bayram, 49. günde Antalya Kepez'de piknik yapan dikkatli bir izleyicinin Müge Anlı ihbar hattını aramasıyla bulundu. Ancak 82 yaşındaki yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'ndeki ormanlık arazide ceset olabileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Bölgede koku yayılan alanda yapılan aramada, 8 parçaya ayrıldıktan sonra gömülmüş bir ceset bulundu. Ceset, yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cesedin 49 gün önce kayıp başvurusu yapılan ve ailesinin Müge Anlı'nın programına katılarak aradığı iş adamı 82 yaşındaki Asım Bayram'a ait olduğu anlaşıldı.

82 yaşındaki Asım Bayram Ocak ayında ev almak için para dolu bir çantayla ev almak için evden çıkmış fakat bir daha eve geri dönmemişti. Bayram'ın Almanya'da yaşayan çocukları Türkiye'ye gelerek babaları hakkında kayıp ihbarında bulunmuştu.

ASIM BAYRAM'IN CESEDİ 8 PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Bir televizyon izleyicisi Müge Anlı'ya bağlanarak, Antalya Kepez'de bulunan bir ormanlık alanda ailesi ile birlikte piknik yapmak için gittiklerinde bir çukur olduğunu ve o çukurda insan bedenine ait olduğunu tahmin ettikleri beyaz poşete sarılı bir bulgu gördüklerini bildirdi.

Bir kaç saat sonra gerçekler ortaya çıktı. yapılan DNA testi ve kimlik teşhisi sonucunda, cesedin Asım Bayram'a ait olduğu belirtildi.

ASIM BAYRAM'I KİM VE NEDEN ÖLDÜRDÜ

Asım Bayram'ı kimin öldürdüğü henüz bilinmiyor ancak 82 yaşındaki gayrimenkul zengini Asım Bey'in ölüm nedeni ve kimler tarafından öldürüldüğü polisler tarafından araştırılmaya devam ediyor.