Müge Anlı'daki Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme. Katili belli oldu, bakın neden öldürmüş

Müge Anlı'daki Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme. Katili belli oldu, bakın neden öldürmüş
Müge Anlı'da bir süredir işlenen Duygu Çelikten'in sır ölümüne ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Çelikten’in sevgilisi Veli Ünver cinayeti işlediğini itiraf etti. Ünver ifadesinde, "Üzerine ev almak istedim. Evi aldım ama onun üstüne tapulamadığım için aramızda kavga çıktı. Tartışma şiddetlenince bana çok hakaret etti, ben de dayanamayıp öldürdüm." dedi.

Sabah Gazetesi’ndeki habere göre, Antalya Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 13 gün önce evden ayrıldı. İddiaya göre kent merkezine gelen Duygu Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ünder, annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı ve ikiliden daha sonra haber alınamadı.

yenicag-duygu-celikten.jpg

Genç kadının ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarını aramaya başladı.

yenicag-duygu-celikten10.jpg

BAŞI KESİLMİŞ OLARAK CESEDİ BULUNMUŞTU

Daha sonra genç kadından korkunç bir haber gelmiş, olayla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, 2 çocuk annesi kadının cesedini, Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulmuştu.

yenicag-duygu-celikten4.jpg

Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Duygu Çelikten'in vücudunda yapılan ilk incelemede, sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandığı, başının ise vücudundan ayrıldığı belirlenmişti.

yenicag-duygu-celikten7.jpg

“KÜFÜR VE HAKARET ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM”

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te adalet çağrısı yapan annenin feryatlarına sessiz kalmayan emniyet ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis, cinayetin tek şüphelisi ve kadının sevgilisi olduğu iddia edilen Veli Ünver'i yakalamak için çalışma başlattı.

yenicag-duygu-celikten2.jpg

Aradan geçen 10 günün sonunda katil zanlısı olarak şüphelenilen Veli Ünver dün akşam saatlerinde ormanlık bir alanda saklanırken yakalandı.

yenicag-duygu-celikten6.jpg

Ünver, Antalya'da düzenlenen operasyonlarla Fethiye'de ormanlık alandaki bir kulübede saklandığı sırada yakalandı. 40 yaşındaki katil zanlısı ise Duygu Çelikten'i "Üzerine ev almak istedim. Evi aldım ama onun üstüne tapulamadığım için aramızda kavga çıktı.

yenicag-duygu-celikten1.jpg

Tartışma şiddetlenince bana çok hakaret etti, ben de dayanamayıp öldürdüm." diyerek cinayeti itiraf etti.