Müge Anlı'nın 50 çalışanı tazminatsız işten çıkarıldı

Müge Anlı'nın 50 çalışanı tazminatsız işten çıkarıldı
ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının bant yayına geçmesiyle birlikte 50 kişilik çalışan ekibinin işine son verildi.

Medyaradar'ın haberine göre, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bant yayına geçmesinin ardından tüm çalışanların görevi sonlandırıldı. Program yapımcısı Mavi Klaket, tazminatsız bir şekilde işten çıkarılan 50 çalışana iş akitlerinin feshedildiğine dair resmi açıklamayı bugün yaptı.

Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Müge Anlı bant yayına geçilmesi ile alakalı dün yaptığı açıklamada, “Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler