Müge Anlı'nın programıyla ilgili bilgiler dışarıya sızdı

Müge Anlı'nın programıyla ilgili bilgiler dışarıya sızdı
ATV’de yayınlanan ve programı yayından kaldırılan Müge Anlı ile ilgili flaş gelişme! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bant yayınına geçmesiyle beraber şirketin 50 kişiye yakın çalışanı işten çıkardığı iddia edilmişti. Müge Anlı'nın çalışanlar ile ilgili radikal bir karar aldığı iddia edildi. Müge Anlı ekranlara dönecek mi? Müge Anlı ne zaman yayınlanacak?

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

İddialara göre, Ekipte korona virüs vakası görülmemesine rağmen Müge Anlı korona virüs korkusu nedeniyle program yapmak istemedi, bu nedenle 50 kişiye yakın çalışan hiçbir açıklama yapılmadan işten çıkarıldı. Şu an iş başında sadece montaj ekibinden 5 çalışan iş başı yaparken diğer elemanlara ise ne Müge Anlı ne de yapım şirketi tarafından halen bir açıklama yapılmadı. Çalışanlar ise Pazartesi gününden itibaren işe çağrılmadı. Yazın sigortaları yatmayan ve maaş almayan, sadece programın yayın tarihleri arasında maaşlarını alan çalışanlar ise endişe içinde.

“BU İŞİ BERABER BURAYA GETİRDİK”

Koridorlarda konuşulanlara göre ise patronun “almadan veremem” dediği öğrenilirken, çalışanlar ise “Senelerdir beraber çalışan bir ekibiz ve bu işi buraya kadar beraber getirdik. Senelerin emeği var bu işte. Hiçbir açıklama yapılmadan işten kovulmamızı çok yadırgadık ve hiç yakıştıramadık” ifadelerini kullanıyor.

MÜGE ANLI RADİKAL KARARLAR ALDI

Diğer taraftan bu haksızlığa karşı çıkan ve işten çıkarılan elemanlarla ilgili olarak Müge Anlı’nın radikal kararlar aldığı ancak bu kararların ise ne olduğunun bilinmediği iddia edildi.

İlgili Haberler