Müge Anlı’nın yorumu kahkahalara neden oldu, baldızım dediği kadınla müstehcen fotoğrafları çıktı

Müge Anlı’nın yorumu kahkahalara neden oldu, baldızım dediği kadınla müstehcen fotoğrafları çıktı
Eşi Canan’ı baldızı diye tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Ümit adlı vatandaşın Canan ile müstehcen fotoğrafları ortaya çıktı. Ümit kendisini, “Ben şişman bir insanım çok sıcaktı o yüzden" sözleriyle savunurken Müge Anlı ise, “Bu özgüveni anlayamıyorum. Olur böyle kaslı maslı çekersin” ifadeleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

TOLGA ŞAHİN/YENİÇAĞ

Müge Anlı’ya katılan Emre Korkmaz tarafından eşini, baldızı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapmakla suçlanan Ümit adlı vatandaş canlı yayına bağlandı. Eşi olduğu iddia edilen Canan ile müstehcen fotoğrafları ortaya çıkan Ümit kendisini, “Ben şişman bir insanım çok sıcaktı o yüzden" ifadeleriyle savundu.

“OLUR BÖYLE KASLI MASLI ÇEKERSİN”

Ortaya çıkan müstehcen fotoğrafla ilgili yorum yapan Müge Anlı ise ortalığı kasıp kavurdu. Anlı, “Alalım fotoğrafı iğrenç, bir de insanın böyle kaslı vücudu olurda tutar çekersin. Bu insanların özgüven patlamasını da anlayamıyorum. Olur böyle çalışmışsındır kaslı maslı çekersin böyle” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri hayretler içinde bırakan bir olay daha yaşandı. Programa katılan Emre Korkmaz isimli vatandaş, evlilik vaadiyle 350 bin TL dolandırıldığını iddia etmişti.

İlgili Haberler