Muhammed Salah’a Juventus kancası

Muhammed Salah’a Juventus kancası
Liverpool’un Mısırlı yıldızı Salah’a İtalya’dan talip çıktığı iddia ediliyor. İngiliz devinde oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan golcü oyuncu için Juventus’un 200 milyon euroyu gizden çıkardığı belirtiliyor.

Liverpool'un yıldız futbolcusu Salah'ın, yeniden İtalya’da forma giyebileceği konuşuluyor. İtalyan basını, sezon başında Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'den transfer eden Juventus'un yeni hedefinin Muhammed Salah olduğunu öne sürdü.

Transfer için girişim başlatan siyah-beyazlıların, Mısırlı futbolcu için 200 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor. Yıldızlarla dolu kadrosuna Mısırlı futbolcuyu da katmak isteyen Juventus, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedefliyor.

RONALDO DA SALAH'I İSTİYOR

Bu transfer için Juventus yönetimi kadar istekli olan bir isim daha var. Takımın yıldız isimlerle güçlenmesini isteyen Cristiano Ronaldo'nun Salah transferi için yönetime baskı yaptığı iddia edildi.

İtalya'da Roma ve Fiorentina formaları giyen 26 yaşındaki futbolcu, 42 milyon euroya Liverpool'a transfer olmuştu. İngiltere'de yıldızlaşan Salah, 86 maçta 64 gol attı.