Muharrem İnce o sözlerine açıklık getirdi: Kastettiğim CHP yönetimidir!

Muharrem İnce o sözlerine açıklık getirdi: Kastettiğim CHP yönetimidir!
Muharrem İnce, 'Beni karşılamaya gelen CHP yönetimine güvenmiyorum' sözlerine açıklık getirerek; 'Kastettiğim genel merkezdeki CHP yönetimidir' diye konuştu...

Memleket Hareketi kapsamında Türkiye'yi dolaşan Muharrem İnce Ağrı’da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

'KASTETTİĞİM CHP YÖNETİMİ'

Iğdır’da CHP yönetimiyle ilgili yaptığı açıklamanın çarpıtıldığını kaydeden İnce, “Kastettiğim il yönetimleri değildir. Bunu herkes böyle bilsin. Kastettiğim genel merkezdeki CHP yönetimidir. Onun için bazı medya grupları bu haberi çarpıtmış. Kastettiğim asla örgütler, il başkanları değildir genel merkez yönetimidir. Güvenmiyor musun evet güvenmiyorum. MYK’daki hepsinin bu partiye hizmetini toplasan benim çeyreğim etmez” dedi.

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “çoklu baro sistemini Tabipler Birliği için de uygulamalıyız” ifadesiyle ilgili yöneltilen bir soruya “böyle bir ortamda devlet adamlığına yakışmaz” şeklinde cevap verdi.

Muharrem İnce şunları söyledi:

“Doktorlarımız, hemşirelerimiz sağlık çalışanlarımız can siperane bir şekilde cephede savaşıyorlar. Bizleri yaşatmak için kendileri ölüyorlar. Böyle bir ortamda onların örgütlerini bölmeye çalışmak insafsızlıktır, vicdansızlıktır. Böyle bir ortamda bizleri yaşatmaya çalışan doktorlara teşekkür etmek 83 milyon olarak boynumuzun borcudur. Böyle bir ortamda doktorların örgütleriyle uğraşmak devlet adamlığına yakışmaz.”

NE OLMUŞTU?

Muharrem İnce, ziyaret ettiği Iğdır'da bir CHP'linin, "Geleceğinizden haberimiz olmadı" demesi üzerine, "Bunu bilerek yapıyorum. Pandemi var, kababalık olmasın. Beni karşılamaya gelen CHP yönetimine güvenmiyorum, arkadaşlarıma zarar verir" demişti.