Muharrem İnce’den 'beka' göndermesi

Muharrem İnce’den 'beka' göndermesi
İstanbul’da devam eden seçim tartışmalarına tepki gösteren Muharrem İnce, İmamoğlu’nun mazbatasının verilmesi çağrısında bulundu. Erdoğan ve Bahçeli'ye de tepki gösteren İnce, "Demek ki neymiş önemli olan milletin bekası değil kendi bekalarıymış" dedi.

Yerel seçimlerin ardından devam eden İstanbul tartışmaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Seçimlerin üzerinden 11 gün geçmesine rağmen geçersiz oy sayımlarının devam etmesine tepki gösteren Muharrem İnce, henüz kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul’da yarışı önde tamamlayan Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının verilmesi çağrısında bulundu.

"DEMEK Kİ ÖNEMLİ OLAN KENDİ BEKALARIYMIŞ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçimler öncesi yaptığı ‘Beka’ açıklamalarını da hatırlatan İnce, “Seçim bitti, 11 gün geçti BEKA diyen yok. Demek ki neymiş önemli olan milletin bekası değil kendi bekalarıymış” ifadelerini kullandı.

İnce’nin Twitter üerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Seçimden önce her gün Bahçeli de, Erdoğan da BEKA dediler. Seçim bitti, 11 gün geçti BEKA diyen yok. Demek ki neymiş önemli olan milletin bekası değil kendi bekalarıymış. Uzatmayın, milletin iradesine saygı gösterin, verin mazbatayı."