Muharrem İnce'den Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım

Muharrem İnce'den Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım
Erdoğan’ın yangın bölgesini helikopterden incelediği görüntüleri paylaşan Muharrem İnce, "Havadan evi barkı yanan, zarar gören insanlar görünmez, yitip giden canlar görünmez, yok olan börtü böcek tabiat görünmez" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya''nın Manavgat ilçesindeki orman yangınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Erdoğan’ın helikopterden yanan bölgeleri incelediği anlara ait fotoğraflar Cumhurbaşkanlığı’nın resmi Twitter hesabından “Cumhurbaşkanı @RTErdogan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde orman yangınlarından etkilenen bölgelerde havadan incelemelerde bulundu.” notu ile paylaşıldı.

Erdoğan’ı eleştiren Muharrem İnce, sosyal medya paylaşımında bu fotoğrafları “Havadan evi barkı yanan, zarar gören insanlar görünmez, yitip giden canlar görünmez, yok olan börtü böcek tabiat görünmez! İn o helikopterden, oradan halk görünmez!” diyerek paylaştı.

Paylaşımın altında bazı sosyal medya kullanıcıları Erdoğan''ın yangın bölgesindeki fotoğraflarını paylaşırken, bazıları ise İnce''nin yorumuna destek verdi.

İlgili Haberler