Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a ziyaret

Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a ziyaret
Muharrem İnce, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a destek ziyaretinde bulundu.

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.

Görüşmede İnce desteklerini iletirsen, ikilinin adaylık sürecine ilişkin fikir alış verişinde bulunduğu bildirildi.

Sıcak bir ortamda geçen görüşmeye CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de katıldı. 

Ziyareti Twitter hesabından duyuran Yavaş, "Sayın @vekilince ve Sayın @yasartuzun06 ile bir araya gelerek Ankara'ya dair sohbet ettik. Kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Ankara'ya mutluluk sözü veriyoruz" ifadelerini kullandı.

“ANKARA'YI DAHA YAŞANILIR BİR KENT YAPACAĞINA İNANIYORUM”

Görüşmenin ardından açıklama yapan İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde Yavaş’a başarılar dileyerek, "Başarılar diliyoruz. Ankara’nın yıllardır çözülemeyen sorunlarına çözüm olacağınıza yürekten inanıyoruz. Yanınızdayız. Ne zaman arzu ederseniz, 'Alo' demeniz yeterli" dedi.

"DESTEKLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR"

İnce ve Tüzün'ün açıklamalarının ardından ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Mansur Yavaş, "Desteklerinize ihtiyacımız var. Ankara’yı hak ettiği konuma getirmek, kaybettiği zamanı telafi etmek için katkıda bulunmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Ortak noktamız Ankara. İnşallah, Ankara'da iyi bir yönetimi hep birlikte oluşturacağız" dedi.