Muharrem İnce'den Saraya giden CHP'li iddiası ile ilgili canlı yayında flaş açıklama

Muharrem İnce'den Saraya giden CHP'li iddiası ile ilgili canlı yayında flaş açıklama
Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te katıldığı programda 'Saraya giden CHP'li iddiası' ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İnce, kendisinin açtığı davanın devam ettiğini ve saraya giden CHP'li iddiası ile ilgili önemli gelişmeler yaşandığını söyledi. İnce, Ahmet Hakan'ın 'böyle biri var mı' sorusuna ise "Yakında ortaya çıkacak" yanıtını verdi.

Muharrem İnce'den Saraya giden CHP'li iddiası ile ilgili canlı yayında flaş açıklama

Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce, CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan moderatörlüğünde Gazeteciler Şaban Sevinç ve Zafer Şahin''in sorularını yanıtlıyor. İnce, canlı yayın sırasında ''Saraya giden CHP''li iddiası ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Kendisinin açtığı davada önemli gelişmeler olduğunu belirten İnce, "Beştepe''ye giden CHP''li" de büyük gelimeler oluyor. Mahkeme kayıtlarından kimin gittiği çıkacak. Şimdilik bu kadar diyeyim. Bekleyelim görelim acele etmeyelim ben dava açtım ''kim bu'' diye" dedi. 

Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce''nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Partinin tüzüğü şu an hazır. Bu bilgileri partinin genel merkezinde açıklamak istiyoruz. 1 ay içinde işimiz biter. 45 gün içinde açıklarız. Nisan ayı içinde yaparız. 

Günü geldiğinde siz beni programınıza çağırdığınızda ben iklim değişikliğinden, kuralıktan konuşacağım. Siyasetçilerin gündemi bunlar olmalı. Gençler siyasetin dışında kaldı, geleceği konuşmuyor. Biz insanlara bir seçenek sunacağız. Biz 50+1 almak istiyoruz.

Parayı kurucular kurulundan topluyoruz. Biz bütün harcamalarımızı şu anda banka üzerinden yapıyoruz. Partiyi kurduğumuzda o dokümanları basına sunarız. Harcamalarımızın hepsi kayıtlı. Bağış alamıyoruz. Ama partiyi kurduğumuzda alabileceğiz. Genel başkan odasını ben döşüyorum.

27 senedir 30''un üzerine hiç çıkmadık. Bir kez çıkmış. O da Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkmış. Ben tekere çomak sokmuşum. İlk kez 30''un üzerine çıkmışım.