Muharrem İnce'den Tayyip Erdoğan'a Kanal İstanbul cevabı

Muharrem İnce'den Tayyip Erdoğan'a Kanal İstanbul cevabı
CHP'li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Kanal İstanbul'la ilgili sözlerine "Bileşik kaplar değil, bileşik rantlar sözkonusu. Şahsım fiziği de senden öğrenecek değil ya" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak, “Kanal İstanbul’a bileşik kaplar usulüyle bakın. Tuzlu su, az tuzlu su... Bunlar bir araya geldiği zaman ortaya ne çıkar? Bunun bir ortalaması çıkar. Karadeniz’in tuz oranı nedir? Marmara’nın tuz oranı nedir? Olaya buradan bakılması lazım. Buradan bakarsanız, ortalamasını yakalarsınız” demişti.

Fizik öğretmeni olan CHP’li Muharrem İnce’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kanal İstanbul yanıtı geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İnce, Erdoğan'a fizik öğretmeni olduğunu hatırlatarak "Şahsım fiziği de senden öğrenecek değil ya" diyerek esprili bir cevap verdi.

Muharrem İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomist sen, Mimar sen, Jinekolog, diplomat sen.. Ülke ŞAHSIN. Ama Konu fizikse, bileşik kaplarsa sakın girme, Fizik bilimine kıyma! Fizik öğretmeni olarak söylüyorum konu zaten bileşik kaplar konusu değil, bileşik rantlar konusudur. Şahsım Fiziği de senden öğrenecek değil ya:)"

ekran-alintisi-008.PNG