Muhsin Yazıcıoğlu’nun avukatı: "Cumhuriyet tarihinde işlenen en profesyonel cinayet"

Muhsin Yazıcıoğlu’nun avukatı: "Cumhuriyet tarihinde işlenen en profesyonel cinayet"
Muhsin Yazıcıoğlu şehadetinin 10’uncu yılında düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Yazıcıoğlu’nun avukatı Kemal Yavuz, “Davada bir arpa boyu bile yol alamadık. Cumhuriyet tarihinde işlenen en profesyonel cinayet ile karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 10. yılında Kocaeli’ndeki Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde anıldı.

Yazıcıoğlu’nun ölümünün 10. yılına girdiklerini belirten Av. Kemal Yavuz, “Gönül ister ki onun dava dosyasını hiç konuşmayalım. Onun hedeflerini, ideallerini anlatalım. Ama biz 10. yılına geldik ve bir arpa boyu bile yol alamadığımız bir yargı süreci yaşıyoruz. İğne ile kuyu kazan bir mücadele içindeyiz. Amacımıza ulaşamadık ama ilk günden itibaren inandık” dedi.

“CUMHURİYET TARİHİNDE İŞLENEN EN PROFESYONEL CİNAYET”

Yavuz, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bugün 170’e ulaşan bir klasör oluşturduk. Muhsin Yazıcıoğlu’nun kimin katlettiğini tespit ettik. Dava sürecine o kadar müdahale edildi ki bu elde ettiğiniz bilgilerle dava çok enteresan noktalara geldi. Cumhuriyet tarihi sürecinde işlenen en profesyonel cinayet ile karşı karşıyayız.”